fbpx

Contact

Zo bereik je Feminien 

Feminien is het online magazine voor wellness en persoonlijke ontwikkeling. Een bron om je hart, lichaam en gevoel te volgen. Lees hier meer over Feminien. Wil jij contact opnemen met Feminien? Hier lees je hoe je het team het best kunt bereiken voor tips, interviews of samenwerkingen.

Interviews en Samenwerkingen

Een van de leukste dingen om te doen is het doen van de interviews met mooie, sterke en ambitieuze vrouwen die hun leven hebben omgegooid en hun gevoel hebben gevolgd. Zou jij graag geinterviewed willen worden of ken je iemand die hier geschikt voor zou zijn? Stuur een mailtje met een korte introductie naar charlotte @ feminien.com

Ook voor samenwerkingen kan je via dit email adres terrecht. Je kan hierbij denken aan content-creatie, giveaways of social media campagnes.

Interviews op Feminien

Schrijven voor Feminien?

Ben jij een expert, professional of ervaringsdeskundige op het gebied van wellness, yoga, meditatie, voeding, cyclus, persoonlijke ontwikkeling of reizen? En heb je interesse in het schrijven van artikelen voor Feminien? Wij zijn op zoek naar experts die hun kennis willen delen! Meld je aan via deze pagina.

Tip de redactie 

Heb je een tip over de nieuwste wellness trends, healthy beauty methodes, of de mooiste eco-friendly hotspots? Tip de redactie via het formulier: