Contact

Blijf op de hoogte

Wil je nooit meer de laatste artikelen en acties missen op het gebied van holistische gezondheid? Volg ons via Instagram, Facebook, Pinterest of schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Feminien Instagram          Feminien Facebook          Feminien Pinterest

Stuur een berichtje

Wil je contact opnemen met Feminien over artikelen, tips, schrijvers of wil je gewoon even hallo zeggen? Vul het onderstaande formulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

  Wil je een pakketje of schriftelijke uitnodiging sturen?

  We zijn gek op het krijgen van post en het uitpakken van pakketjes. Maar… natuurlijk is het zonde om zomaar iets op te sturen dat we niet echt gaan gebruiken. Vaak kunnen we er wel wat mee op Instagram Stories, maar het opsturen van een pakket geeft geen garantie voor publicatie. Twijfel je? Dan kun je altijd het best even vooraf mailen naar charlotte@feminien.com. Dan weten we zeker dat er een win-win situatie ontstaat!

  Het adres:

  Feminien Magazine
  Van Gentstraat 20-2
  1055 PG Amsterdam

  KvK: 80104967
  BTW: NL003393117B45

  Interviews en Samenwerkingen

  Een van de leukste dingen om te doen is het doen van de interviews met mooie, sterke en ambitieuze vrouwen die hun leven hebben omgegooid en hun gevoel hebben gevolgd. Zou jij graag geinterviewed willen worden of ken je iemand die hier geschikt voor zou zijn? Stuur een mailtje met een korte introductie naar charlotte@feminien.com

  Voor vragen over samenwerkingen en advertentiemogelijkheden, kan je Feminien bereiken via de pagina over samenwerkingen of stel ze via het formulier hierboven. Je kan hierbij denken aan content-creatie, giveaways of social media campagnes. Ook relevantie persaanvragen of uitnodigingen voor events kunnen hieronder worden gesteld.

  Artikelen schrijven voor Feminien?

  Ben jij een expert, professional of ervaringsdeskundige op het gebied van wellness, yoga, meditatie, voeding, cyclus, persoonlijke ontwikkeling of reizen? En heb je interesse in het schrijven van artikelen voor Feminien? Wij zijn op zoek naar experts die hun kennis willen delen! Neem contact op met Feminien en meld je aan via deze pagina. Vaak zien we dat schrijvers nieuwe klanten binnen halen naar aanleiding van de artikelen, en dat is natuurlijk super leuk. Laten we vooraf even samen kijken welke invalshoek het beste werk, zodat we een artikel neer kunnen zetten waarvan we weten dat er interesse naar is.