Maak kennis met onze Feminien Experts

Onze missie is om ervoor te zorgen dat kennis van vrouwelijke gezondheid beter, makkelijker, en duidelijker is. Zodat jij zelf kan onderzoeken wat goed voelt voor jou. Het is daarom belangrijk dat je kan vertrouwen wat je leest.

De artikelen op Feminien worden geschreven met hulp van en door experts, coaches en ervaringsdeskundigen op het gebied van gezondheid, voeding, ayurveda, cyclus, holistische methodes en wellness. 

Feminien expert Louise Lagendijk

Drs. Louise Lagendijk – Holistisch arts vrouwengezondheid

Louise Lagendijk is arts en gespecialiseerd op vrouwengezondheid en is afgestudeerd en gepromoveerd aan de Vrouwenkliniek in het AMC en aan Harvard in Boston. In haar kliniek The Core Women Care in Amsterdam behandelt Louise vrouwen vanuit het ‘waarom’ waarbij ze Westerse en Oosterse geneeskunde combineert. 

Lees alle artikelen van Louise

Feminien Expert Laura Hof

Laura Hof – Biohacker en Wim Hof Methode Instructeur

Laura Hof, dochter van Wim Hof, groeide op met koude douches en het belang van mindset. Nu helpt ze anderen met de methode en is ze een officiele Wim Hof Method Instructeur, waarbij ze workshops geeft rondom ademhaling, mindset en ijsbaden. Daarnaast is ze biohacker en voedingsdeskundige en deelt ze op Feminien artikelen over Biohacken.

Lees alle artikelen van Laura

Feminien expert Eline Dandelien

Eline Flux – Ayurveda & Reiki coach

Eline is gecertificeerd Ayurvedisch voeding & lifestyle coach en reiki practitioner. Ze helpt vrouwen weer in balans te komen door middel van Ayurvedische consulten en reiki behandelingen. Met haar platform Dandelien hoopt ze jou te inspireren op het gebied van voeding, Ayurvedische kruiden, (zwangerschaps)yoga en selfcare rituelen.

Lees alle artikelen van Eline

Feminien expert Kirsten Franken

Kirsten Franken – Hormoon en cyclus coach

Kirsten is cyclus coach en eigenaar van komweertotrust.nl. Als cyclus coach laat ze vrouwen weer in contact komen met hun eigen lichaam door samen te gaan werken met hun cyclus in plaats ertegenin, zodat ook zij de kracht diep van binnen weten te ontdekken en gebruiken.

Lees alle artikelen van Kirsten

Feminien Expert Nerini Moerlie Restorative Yoga

Nerini Moerlie – Yoga Docent

Nerini is Restorative Yoga, Yoga Nidra en Meditatie docent, waarbij de ademhaling en de connectie tussen lichaam en geest centraal staat in haar lessen. Al van jongs af aan voelde zij zich aangetrokken tot de wereld van yoga, oude geschriften en tradities door haar Indiase roots. Na haar yogaopleiding in 2017, geeft ze met veel passie yogalessen in Arnhem en omgeving.

Lees alle artikelen van Nerini

Health Stories Yvanka en Angela

Health Stories – Orthomoleculair Specialisten

Orthomoleculair Specialist Yvanka, Klinische psycho-neuro-immunolgie Angela en therapeut Yvette helpen je om jouw gezondheid en geluk te maximaliseren. Met behulp van orthomoleculaire therapie en bloed- en ontlastingsonderzoek pakken zij de oorzaak van je gezondheidsklachten aan.

Lees alle artikelen van Health Stories

Expert Charmayne van Denderen | Feminien

Charmayne van Denderen – Toegepast Psycholoog & NLP Coach

Charmayne is Toegepast Psycholoog en NLP Coach. Met haar bedrijf Char’s Coaching helpt zij vrouwen verder groeien in persoonlijke ontwikkeling, een bewustere mindset creëren en blokkades doorbreken door middel van Spiritualiteit.

Lees alle artikelen van Charmayne

Martine Halverda Inner Bliss Company

Martine Hilverda – Holistisch Empowerment Coach & Mindfulness Trainer

Martine Hilverda is het gezicht achter de Inner Bliss Company. Als expert op het gebied van mindset, zelfvertrouwen & zingeving zorgt zij dat jij de regie over je leven terug krijgt. Centrale vragen: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik? Daarnaast organiseert Martine elk jaar yoga retreats op Ibiza.

Lees alle artikelen van Martine

HealthEve Eveline PCOS

Eveline van Scherpenzeel – PCOS ervaringsdeskundige & Orthomoleculair adviseur

Eveline van HealthEve is PCOS ervaringsdeskundige en orthomoleculair adviseur. Door middel van lifestyle coaching, voedingstrajecten en online advies begeleidt Eveline vrouwen om ook op een natuurlijke manier hun PCOS-klachten te laten verdwijnen.

Lees alle artikelen van Eveline

Feminien Expert Annemijn Scheen Ademcoach

Annemijn Scheen – Holistisch Ademcoach

Annemijn is holisctisch ademcoach. Na het ervaren van de kracht van de adem, ging het roer voor haar om tijdens een retreat in Malaga. Nu leidt Annemijn individuele en groepssessies rondom ademhaling, om mensen door middel van ademhalingstechnieken weer in balans te laten komen.

Lees alle artikelen van Annemijn

Mirjam Schut | Feminien Expert

Mirjam Schut – Intuïtief en Systemisch Groei Coach

Mirjam is intuïtief en systemisch groei coach. Met haar praktijk helpt ze ondernemende bewuste vrouwen om meer te leven en werken vanuit overvloed en de magie van het leven. Ze maakt gebruik van verschillende methodes: Familieopstellingen, Systemische pedagogiek, Systemisch Coachen, Natuurcoaching, Deeprelax Yoga Nidra docent, Kunstzinnig & Dynamisch coachen, Ademwerk, IEMT Practitioner (in opleiding) en Opstellingen met paarden.

Lees alle artikelen van Mirjam

Quinty May van Eick - yogatherapeur - Feminien

Quinty May van Eick (MSc) – Yogatherapeut

Quinty is yogatherapeut en heeft daarnaast aanvullende opleidingen gedaan in Restorative Yoga, Ayurveda en Yoga Nidra. Het is haar missie om jou eindeloos vertrouwen in jezelf en in je gezondheid te geven door middel van 1:1 trajecten. Zodat je vanuit rust met energie en plezier je leven kan leiden hoe jij dat wilt.

Lees alle artikelen van Quinty

Denise Wagner-Joosse | Expert Feminien

Denise Wagner-Joosse – HSP Coach

Denise is de HSP Coach en oprichter van Life Coaching praktijk Color Your Life in Amsterdam en Utrecht en startte haar reis wanneer ze ook hoogsensitiviteit bij haarzelf ontdekte. Nu helpt ze andere HSP’ers met het ondekken van hun krachten.

Lees alle artikelen van Denise


Ben je zelf ook geïnteresseerd om voor Feminien te schrijven?

Meld je aan via deze pagina.