WIN: 2x yogakleding set van Yogamii t.w.v. €120,00 bij iloveyoga.nl

Yogamii yogakleding winactie | Feminien

Ben jij op zoek naar een mooie en duurzame yoga kleding set, met een yoga broek en top? Dit is je kans! Feminien en iloveyoga.nl, de website voor eerlijke yogakleding, geven deze week namelijk twee sets weg die je zelf mag kiezen. Hoe leuk is dat!

⬇ Doe mee en vul het formulier in om te winnen! ⬇

De yogakleding van yogamii

Yogamii wil als yogamerk duurzame kleding ontwerpen met aandacht voor het milieu en sociale verantwoordelijkheid. Hierbij kiezen zij voor duurzame en verantwoordelijke productiemethoden, arbeidsomstandigheden en materialen. Zij zijn ervan overtuigd dat duurzaamheid en yoga goed bij elkaar passen. Het is daarom voor iedereen zinvol om biologische en GOTS gecertificeerde yoga kleding aan te schaffen en te produceren.

WIN: 2x yogakleding set van Yogamii t.w.v. €120,00

*** de winactie is inmiddels gesloten ***

Wij mogen deze week twee van onze lezers blij maken met een Yogamii yogakleding set t.w.v. €120,00!

Wil jij kans maken op de set? Dan vragen we je om het volgende te doen:

  1. Volg @feminiencom en @iloveyoganl via Instagram
  2. Vul hieronder je gegevens in. Door het invullen van je gegevens schrijf je je ook in voor de nieuwsbrieven van Feminien.com en iloveyoga.nl
  3. Je ontvangt een email van Feminien om je aanmelding op de lijst te bevestigen. Deze je zal moeten bevestigen om deel te nemen aan de win-actie. (check je spamfolder!)
  4. Aanmelden kan tot 22 augustus 2021, waarna we de winnaar bekendmaken in een persoonlijk bericht en via Instagram.

Sta je al op onze mailinglijst? Dan kan het zijn dat je geen bevestigingsmail ontvangt. Stuur dan even een berichtje via DM om te zeggen dat je mee wil doen!

*** de winactie is inmiddels gesloten ***

WIN-ACTIE

Vul je emailadres hieronder in om kans te maken op de een van de twee yogakleding sets van Yogamii t.w.v. €120!

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. (Lees hier onze privacyverklaring).

Over iloveyoga.nl

iloveyoga.nl is opgericht door Margreet, een super gepassioneerde ondernemer én part-time KLM stewardess. Met haar webshop voor de meest hippe en verantwoorde yogakleding, is het haar intentie om door middel van deze yogakleding bewustwording te creëeren dat yoga voor iedereen toegankelijk is. Door haar vele reizen rond de wereld, weet ze ook nog eens de laaste yoga trends wereldwijd mee te nemen naar Nederland! Neem een kijkje in de webshop en wie weet vind je daar je nieuwe yogaoutfit.

Over Feminien

Feminien Magazine is het online magazine voor vrouwen, waarbij er met een holistische en wetenschappelijke manier gekeken wordt naar wellness en gezondheid. Je kan hierbij denken aan rust vinden in je hoofd door middel van meditatie of yoga, aan hormoonproof eten en kennis over je cyclus om je PMS onder controle te krijgen of aan tips voor intermittent fasting voor vrouwen. Al deze artikelen worden geschreven door onze experts, die met hun ervaring en wetenschappelijke blik de laatste trends met jou delen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg onze socials om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen.

Tags: restorative yoga, winactie, yoga, yoga nidra, yoga retreat, yoga voor beginners, yogatherapie

Vergelijkbare Artikelen

door
Feminien is het online magazine voor wellness en gezondheid. Met een mix tussen holistische en wetenschappelijke zorg. Onze missie is om er voor te zorgen dat kennis van vrouwen gezondheid beter, makkelijker, en toegankelijker is, zodat je zelf kan onderzoeken wat goed voelt voor jou. Meer kennis is immers meer grip op je gezondheid.
Vrijetijdsziekte: dit is waarom je altijd ziek wordt tijdens vakantie 5x fermented foods voor het herstellen van darmflora en gezondheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *