WIN: de Saar Soleares Biologische Gezichtsolie t.w.v. €50,00

Win Actie Saar Soleares Gezichtsolie

Ben je op zoek naar de beste natuurlijke gezichtsolie? De Saar Soleares 100% biologische gezichtsolie heeft een speciale mix van jojoba, rozen en teunisbloemolie, allemaal stoffen die een anti-verouderingseffect hebben op de huid en de nieuwe celregeneratie bevorderen. De natuurlijke gezichtsolie is een dag- en nachtverzorging die de vermoeide gezichtshuid een langdurige oppepper geeft. Deze week mogen we 2x een Saar Soleares Biologische Gezichtsolie ter waarde van €50,00 weggeven aan twee Feminien lezers.

⬇ Doe mee en vul het formulier in om te winnen! ⬇

Wat zit er in de Saar Soleares gezichtsolie?

Naast de speciale mix van jojoba, rozen en teunisbloemolie zit ook het natuurlijke stofje propolis in de olie. Propolis werkt als een natuurlijk antibioticum voor de huid en zorgt ervoor dat de olie ook een perfecte natuurlijke ondersteuning is bij een onzuivere huid, acné, gecombineerde huid, pukkeltjes, ontstoken huid en littekens. Bijen verzamelen propolis (een harsachtige stof) van bomen en gebruiken het om hun honingraat mee te beschermen tegen schimmels, bacteriën en virussen. Het heeft dezelfde werking op de huid, waardoor de ontstekingen geremd worden. De olie is ook zeer geschikt voor de gevoelige huid rond de ogen.

De gezichtsolie kan je gebruiken in plaats van een dagcrème voor een droge, gevoelige of vette huid. De olie wordt meteen door de huid opgenomen en geeft de huid een fris aanzien, terwijl het tevens beschermt tegen zon (SPF 4) en veroudering. Voor een maximale vochtopname, breng de olie aan op een vochtige huid na het douchen of op een vochtige huid na gebruik van een toner.

Sarah, oprichter van Saar Soleares, vertelt: “Ik gebruik de Facial Oil al 15 jaar elke dag. Ik ben nog steeds heel blij met hoe mijn huid er op het moment uitziet.”

Waarom is een natuurlijke olie gezonder voor de huid?

Veel dermatologen denken dat natuurlijke gezichtsoliën de beste oplossing zijn om een gezonde, stralende huid te krijgen:

  • Wanneer de olie door de huid wordt opgenomen, behandelen de bovenste lagen van onze huid ze als lichaamseigen, wat resulteert in een herstellend, gehydrateerd effect dat veroudering van de huid tegen gaat.
  • Biologische plantaardige oliën zijn vergelijkbaar met de natuurlijke lipiden in onze huid en kunnen daarom helpen bij het repareren en reguleren van de vochtbarrière van de huid die verantwoordelijk is voor de olieproductie.
  • Een plantaardige olie bevat geen giftige ingrediënten, zoals giftige conserveermiddelen en toevoegingen die de meeste lotions of crèmes wel bevatten.
  • Oliën zijn het beste in het vasthouden van vocht vanwege hun occlusieve aard.

WIN: 2x de Saar Soleares Biologische Gezichtsolie t.w.v. €50,00

Wij mogen deze week twee van onze lezers blij maken met een Saar Soleares Biologische gezichtsolie t.w.v. €50,00.

Wil jij kans maken op de gezichtsolie? Dan vragen we je om het volgende te doen:

  1. Volg @feminiencom en @saarsoleares via Instagram
  2. Vul hieronder je gegevens in, waarbij je je tevens inschrijft voor de nieuwsbrieven van Feminien en Saar Soleares (incl. 10% Saar Soleares welkomstkorting voor de eerste aankoop).
  3. Je ontvangt een email van Feminien om je aanmelding op de lijst te bevestigen. Deze je zal moeten bevestigen om deel te nemen aan de win-actie. (check je spamfolder!)
  4. Aanmelden kan tot 28 maart, waarna we de winnaar bekendmaken in een persoonlijk bericht en via Instagram.

Sta je al op onze mailinglijst? Stuur dan even een berichtje via DM om te zeggen dat je mee wil doen!

WIN-ACTIE

Vul je emailadres hieronder in om kans te maken op de Saar Soleares Gezichtsolie t.w.v. €50,00

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. (Lees hier onze privacyverklaring).

Over Saar Soleares

Natuurapotheek Saar Soleares is opgericht door Sarah Arias, doordat zij zelf op zoek was naar een natuurlijke remedie voor haar dochter’s eczeem. Haar opa maakte vroeger altijd zijn eigen middeltjes uit de kruidentuin en gaf haar een recept voor een natuurlijke eczeemcreme op basis van bijenwaszalf met propolis. Dit werkte zo goed, dat ze verder ging met het ontwikkelen van remedies en verzorgingsproducten voor moeders en kinderen op basis van eeuwenoude recepten uit de Mediterranee. Inmiddels is Saar Soleares uitgegroeid tot 22 eigenmerk producten en wordt het internationaal verkocht in landen als Nederland, België, Spanje en de Verenigde Staten.

Sarah Arias van natuurapotheek Saar Soleares

Lees meer over Saar Soleares met ons interview met oprichter Sarah Arias: “Sarah begon natuurapotheek Saar Soleares met recepten uit opa’s kruidentuin

Tags: winactie, zwangerschap

Vergelijkbare Artikelen

door
Feminien is het online magazine voor wellness en gezondheid. Met een mix tussen holistische en wetenschappelijke zorg. Onze missie is om er voor te zorgen dat kennis van vrouwen gezondheid beter, makkelijker, en toegankelijker is, zodat je zelf kan onderzoeken wat goed voelt voor jou. Meer kennis is immers meer grip op je gezondheid.
Sarah begon natuurapotheek Saar Soleares met recepten uit opa’s kruidentuin Cycle Syncing: Hoe haal het beste uit je cyclus seizoenen volgens hormoon expert Kirsten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *