Het Radiance Day Retreat bij Unbound Amsterdam op 18 november

Unbound Amsterdam yoga retreat

Bij Feminien zijn we gek op dagretreats. Het is dé ultieme manier om even een dagje helemaal te ontspannen, nieuwe mensen te leren kennen en even weer dichtbij jezelf te komen. Binnenkort is er weer zo’n mooi ‘one day retreat’ in Amsterdam, georganiseerd bij Unbound op 18 november: Het Radiance Day Retreat. Tijdens deze ontspannen dag zullen Nina Butler en Martina Ceccherini Nelli van Cinque Sensi je begeleiden met yoga sessies en een unieke kaarsenworkshop met aromatherapie. Het biedt een perfecte gelegenheid om te ontspannen, tot rust te komen en je innerlijke stralende zelf te ontdekken.


Speciaal voor Feminien lezers: 20% discount! Gebruik de code feminien20, en het dagretreat gaat van €220 naar €176! BOEK HIER.


Wat is het Radiance Day Retreat?

Het Radiance Day Retreat is een speciaal programma dat is ontworpen om je te helpen een diepe verbinding met jezelf en omgeving te maken. Tijdens deze dag worden verschillende activiteiten aangeboden, zoals meditatie, ademhalingsoefeningen, yoga en reflectiesessies. Het retreat wordt geleid door ervaren facilitators die je begeleiden op je persoonlijke reis naar innerlijke groei.

Wij hadden eerder al een interview met Nina. Lees het hier: Nina reisde twee jaar de wereld rond als yogadocent: “ik heb geleerd wat mijn essentie is om gelukkig te zijn.”

Waar en wanneer vindt het dagretreat plaats?

Het dagretreat zal plaatsvinden op 18 november 2023 bij Unbound in Amsterdam, een prachtige locatie die speciaal is gekozen voor zijn serene sfeer en inspirerende omgeving. De dag vindt plaats van 11.00-16.00 uur.

Wat kun je verwachten tijdens het one day retreat?

Tijdens het dagretreat zul je deelnemen aan verschillende activiteiten die gericht zijn op ontspanning, bewustwording en persoonlijke groei.

 • De dag begint met een welkomstceremonie waarin je kennismaakt met de andere deelnemers.
 • Doe vervolgens mee met een yogales van Nina Butler.
 • Daarna kan je aanschuiven bij een gezonde tweegangen lunch.
 • In de middag staat een workshop kaarsen maken gepland door Cinque Sensi. Maak je eigen persoonlijke kaarsen en breng hierin je eigen intentie en positieve energie in.
 • De dag wordt afgesloten met een guided meditation met Nina.

Wat is er inbegrepen in het dagretreat?

 • Yoga workshop met Nina
 • Guided meditation met Nina
 • Candle-making workshop met Cinque Sensi
 • Gift bag
 • Een gezonde tweegangen-lunch
 • Onbeperkt koffie, thee en water
 • Materiaal en benodigdheden voor de workshops
 • 20% korting op Cinque Sensi producten

Over de facilitators

Nina Butler is een creatieve ondernemer en yogalerares. Ze heeft een onstilbare dorst naar reizen en avontuur en houdt ervan unieke ervaringen te creëren die geest en hart verruimen. Nina groeide op in de Zuid-Afrikaanse wildernis, maar heeft ook jarenlang in Amsterdam gewoord. Met haar bedrijf Nina Retreats organiseert ze yoga retreats met reis- en avontuurlijke elementen over de hele wereld.

Cinque Sensi is een fragrance merk opgericht door Martina Ceccherini Nelli, een ondernemer uit Amsterdam. Het merk biedt premium home fragrances en huidverzorgingsproducten op basis van planten en geïnspireerd door haar Italiaanse erfgoed. Cinque Sensi werkt samen met ambachtslieden en maakt gebruik van alleen de beste ingrediënten om de essentie van Italië en de Middellandse Zee op te roepen.

Voor wie is het dagretreat geschikt?

Het dagretreat is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling, innerlijke rust en welzijn. Of je nu een beginner bent op het gebied van meditatie en yoga, of al ervaring hebt met deze praktijken, het retreat biedt een veilige en ondersteunende omgeving voor iedereen. Het is een geweldige kans om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en tijd te nemen voor jezelf.

Boek je one day retreat hier

Om deel te nemen aan het dagretreat in Amsterdam, schrijf je je in via de officiële website van Nina Butler’s Radiance Day Retreat Amsterdam. Gebruik de code ‘feminien20’ voor 20% korting. De prijs van het retreat is €220 per persoon. Met de kortingscode ‘feminien20’ wordt de prijs €176! We raden je aan om je zo snel mogelijk in te schrijven, aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Conclusie

Het dagretreat in Amsterdam biedt een geweldige gelegenheid om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en tijd te nemen voor zelfzorg. Het Radiance Day Retreat van Nina Butler en Cinque Sensi biedt diverse activiteiten die gericht zijn op ontspanning, bewustwording en persoonlijke groei. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met meditatie en yoga, het retreat is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in innerlijke rust en welzijn.

Meer lezen over yoga & yoga retreats?

Vergelijkbare Artikelen

door
Feminien is het online magazine voor wellness en gezondheid. Met een mix tussen holistische en wetenschappelijke zorg. Onze missie is om er voor te zorgen dat kennis van vrouwen gezondheid beter, makkelijker, en toegankelijker is, zodat je zelf kan onderzoeken wat goed voelt voor jou. Meer kennis is immers meer grip op je gezondheid.
Casterolie een wonderolie? Dit zijn de gezondheidsvoordelen van casterolie 5 Gezonde Herfstgroenten (met Receptideëen!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *