Feminien is het online magazine over wellness en gezondheid voor vrouwen.

Iedere vrouw* verdient het om zich goed te voelen. Daar komt een heldere balans tussen lichaam en geest bij kijken. Helaas wordt in ons huidige westerse systeem de zorg voor deze twee niet altijd aangeleerd, zoals je dat bijvoorbeeld terug ziet in veel Aziatische culturen. Het is daarom extra belangrijk om wat extra leren over hoe we ons beter kunnen voelen. Meer kennis is immers meer grip op je gezondheid. 

waar holistische en wetenschappelijke geneeskunde samenkomt

Feminien is het magazine waar holistische en wetenschappelijke geneeskunde samenkomen. Onze missie is dan ook er voor te zorgen dat kennis van vrouwelijke gezondheid beter, makkelijker, en duidelijker is, zodat je zelf kan onderzoeken wat goed voelt voor jou. Met hulp van onze experts, coaches en ervaringsdeskundigen antwoorden wij de veelgestelde vragen over je gezondheid, voeding, cyclus, holistische methodes en wellness. 

Meer kennis is immers meer grip op je gezondheid

Feminien helpt je om jouw ideale balans te vinden en uit te zoeken wat werkt voor jou. Je aan te moedigen met om na te denken en te verkennen wat het beste voelt. Onderzoek wat voor jou persoonlijk het beste werkt om lekker in je vel te zitten, zowel voor body en mind. En we helpen je graag met deze ontdekkingsreis.


* Op Feminien praten we vaak over ‘vrouwen’, maar het is belangrijk om te benadrukken dat niet alle vrouwen een vagina of borsten hebben, zich identificeren met vrouw-zijn of een menstruatiecyclus hebben. We hopen dat de artikelen in het magazine en op onze social media mensen aanspreekt ongeacht hun sekse, genderidentiteit of genderexpressie.